EmailFacebookLinkedIn


WAT MAAKT HET WERKEN BIJ
DAGELIJKS LEVEN ZO BIJZONDER?


Bekijk onderstaande filmpjes of lees wat onze (vakantie) medewerkers over ons vertellen. Wil je zelf een ervaring met ons delen? Laat het ons weten!


MEDEWERKERS DAGELIJKS LEVENTrix Horstman

Verpleegkundige

Anita Maassen

Verzorgende IG

Ria Wijnberg

Helpende 

Ingrid van Tongeren

Activiteitenbegeleider

Pauline Achtereekte

Locatiemanager

Bert Strijkert

ServicemedewerkerVAKANTIEMEDEWERKERSWe mochten een aantal dagen meekijken tijdens het vakantiewerk van Miranda bij Dagelijks Leven. Bekijk het filmpje.Iedere dag iets anders, dat is wat het werken bij Dagelijks Leven zo leuk maakt. En dat is juist wat ik niet had verwacht. Voordat ik als vakantiemedewerker bij Dagelijks Leven aan de slag ging, dacht ik dat ik met grote groepen mensen moest werken, dat ik de bewoners alleen maar hoefde te verzorgen en geen leuke dingen met ze kon doen. Daarom wilde ik in eerste instantie graag in de kinderopvang een vakantiebaantje vinden, omdat je daar de hele dag bezig bent met activiteiten. Maar het beeld dat ik van de zorg voor mensen met geheugenverlies had blijkt helemaal niet te kloppen. Je kunt mensen écht blij maken en je hebt juist heel veel persoonlijk contact! Je werkt in een kleine groep en betrekt de bewoners zoveel mogelijk bij de dingen die je doet. Je begint ’s-morgens met koken, dan ga je samen eten en daarna gezellig kletsen. Sommigen doen dan hun middagdutje, maar anderen willen juist iets ondernemen. Dan ga je bijvoorbeeld samen de was ophangen of vouwen. Het is heel afwisselend en altijd anders!Het vakantiewerk bij Dagelijks Leven vond ik heel bijzonder, omdat je de ruimte kreeg om persoonlijk contact te maken met de bewoners. Door de een-op-een gesprekken ontstond er een echte klik met de bewoners. Als vakantiemedewerker hoef je dus niet alleen mee te helpen in de verzorging, maar mag je ook meedoen aan activiteiten, zoals wandelen en spelletjes spelen aan de tafel.

Het werken bij Dagelijks Leven was gewoon heel fijn, omdat ik goede en vaste begeleiding had. Binnen het hele team was er een prettige sfeer en daardoor waren de bewoners ook op hun gemak. Het was gemoedelijk, huiselijk en vooral ook heel persoonlijk.