SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en spreekt de doelgroep ‘mensen met geheugenverlies’ je in het bijzonder aan? Heb jij oog voor de individu achter de ziekte maar ook voor de benodigde beleidsmatige processen? Dan maken we graag kennis met je!

Over ons:

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie, alzheimer of andere vormen van geheugenverlies. Wij werken overal in Nederland aan de realisatie van kleinschalige woonzorglocaties met de juiste, gespecialiseerde zorg. Een plek waar mensen met geheugenverlies zich prettig voelen. Wij kiezen daarbij bewust voor écht kleinschalig wonen. Voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze vrijstaande huizen staan daarom midden in  de wijk op loopafstand van voorzieningen.

We bieden onze bewoners een veilige, vertrouwde en sociale plek, waar niets moet en alles mag. Kortom een plek waar het prettig wonen is: gewoon, als thuis. En net zo belangrijk: betaalbaar voor iedereen!

Dagelijks Leven biedt op haar locaties alleen zorg. Behandeling wordt via de eerste lijn georganiseerd.

De functie van Specialist Ouderengeneeskunde binnen Dagelijks Leven:

Als Specialist Ouderengeneeskunde bij Dagelijks Leven heb jij een passie voor jouw vak en voor de ouderenzorg en psychogeriatrie. Onze missie is: ‘Gewoon, als thuis’ en jij bent hierbij een belangrijke schakel.

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je via het eerste lijn principe. Je voert consulten uit voor de huisarts en neemt indien nodig, in overleg met de huisarts, een deel van de behandeling over. Je neemt deel aan MDO’s en je draagt verantwoordelijkheid voor de VBM’s.

Maandelijks ben je op een locatie aanwezig voor de consulten, MDO’s en beoordeling van de VBM’s, maar daarnaast sta je ook klaar voor gevraagd en ongevraagd advies en ondersteuning voor de locatie. Je bent bereid om het team daar waar nodig te scholen en bent niet bang om problematiek bespreekbaar te maken op zowel locatie niveau als organisatie niveau.

Je neemt deel aan structurele overleggen met je collega’s SO om zo een optimale kwaliteit, uniforme werkwijze en werkafspraken te garanderen. Daarnaast denk je mee in beleidsmatige vraagstukken.

Je neemt telefonisch waar voor de collega’s die niet aanwezig zijn, zodat er tijdens kantoortijden altijd een SO bereikbaar is voor ondersteuning van de huisartsen en locaties.

Wat wij belangrijk vinden, is dat jij onze teams helpt bij het nastreven van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van onze bewoners, zonder daarbij de belangen van andere stakeholders uit het oog te verliezen. Momenteel zijn wij met name op zoek naar iemand uit de Regio (Noord) West-Nederland.

 

Wat je meebrengt:

·         In het bezit van een diploma geneeskunde;

·         Geregistreerd als Specialist Ouderengeneeskunde;

·         Relevante werkervaring bij voorkeur in zowel PG als eerste lijn;

·         Communicatief sterk en uitstekend in staat om goede contacten te onderhouden met huisartsen en andere verwijzers;

·         Je beschikt over goede sociale vaardigheden;

·         Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

·         Je herkent jezelf in deze eigenschappen: doortastend, integer, betrokken, vaardig, proactief, empathisch, en accuraat.

Wat wij bieden:

Als Specialist Ouderengeneeskunde ontvang je een marktconform salaris, schaal 80. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Thuiszorg VVT. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met een leuk en enthousiast team waar een informele sfeer heerst. Behalve telefonische bereikbaarheid voor huisartsen, hoef je geen diensten te doen. Wij bieden je een bedrijfsauto, telefoon en laptop.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan vóór de aangegeven uiterste sollicitatiedatum via de knop 'Solliciteren'

 Onderdeel van de indiensttreding is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen Deze mag niet ouder zijn dan drie maanden.

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie